SECRET RF
MICRONEEDLING

Het nieuwe wapen in de strijd tegen huidveroudering. Met deze revolutionaire vorm van huidbehandeling kunt u uw huid op natuurlijke wijze vernieuwen dankzij radiofrequente microneedling. Een unieke facelift zonder operatie die het huidverouderingsproces een aantal jaren terugdraait!

gezicht
hals
decolleté
lichaam
haar
HET MEEST GEAVANCEERDE RF-MICRONAALDSYSTEEM

Huidvernieuwing van binnenuit

Radio Frequency Microneedling kan de tekenen van veroudering drastisch in slechts enkele behandelingen verminderen. Deze combinatiebehandeling die warmte en naalden gebruikt is geschikt voor: anti-aging, fijne lijntjes en rimpels, (acne- en operatie)littekens, striae, grove poriën, doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, huidverstrakking etc.

SAMENVATTING VAN MICRONEEDLING

Proceduretijd v.a. 30 min
Terug aan het werk Direct
Verdoving in overleg
Onderbreking frequentie 4-6 weken
Duur van resultaten ca. 1 jaar
Resultaten 2-4 behandelingen aanbevolen

WAAROM WIJ VAN DEZE BEHANDELING HOUDEN

SecretRF is een van onze favoriete behandelingen vanwege het snelle herstel en de fenomenale resultaten na elke behandeling. Deze behandeling is al snel een favoriet geworden bij veel van onze bestaande patiënten en wordt regelmatig uitgevoerd, niet alleen voor gezicht en hals, maar ook voor handen, borst, buik en alle andere delen waar de huid een mindere kwaliteit heeft. Zo kan het de hardnekkige fijne lijntjes bij je mond verbeteren, een resultaat dat je met filler niet kunt behalen. Daarnaast is deze methode de bewezen manier voor het behandelen van striae.

HOE HET WERKT

Door radiofrequentie en microneedling te combineren, is deze methode totaal anders dan traditionele microneedling, welke met een pen wordt gedaan. We gebruiken een grote steriele punt van 64 naalden, die alleen de huid doorprikt in een loodrechte hoek van 90 graden. Hiermee stimuleren wij de huid op verschillende dieptes. Eigen huidcellen worden geactiveerd en uw lichaam maakt vervolgens zelfverbeterende eiwitten en enzymen aan. Vervolgens doorbloedt uw huid beter wat zorgt voor versterking en vernieuwing van de huid. Door de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt de huid gladder, strakker en meer gehydrateerd. De conditie en de kleur van de huid verbeterd.

FREQUENTIE VAN BEHANDELING:

Huidvernieuwing begint technisch gezien pas nadat de wond is ontstaan, dus veel patiënten zien de beste resultaten en veranderingen in de 2e maand nadat de behandeling is uitgevoerd. Wij wachten bij voorkeur 4-6 weken tussen behandelingen en adviseren minimaal 2 behandelingen achter elkaar. Afhankelijk van de mate van littekens of striae kunnen 3-6 behandelingen worden voorgesteld.

Voor typische anti-verouderingsvoordelen en de behandeling van fijne lijntjes en textuur, raden we 2-3 achtereenvolgende behandelingen aan, waarna een of twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling gedaan wordt. Echter, veel van onze klanten vragen deze behandeling elk kwartaal aan om de geweldige resultaten te behouden!

De afspraak duurt meestal 90 minuten, waarin we tijd hebben om foto’s te maken en de plaatselijke verdoving toe te passen om ongemak tijdens de procedure te minimaliseren. De eigenlijke naaldbehandeling duurt slechts ongeveer 25-40 minuten, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Contra Indicaties

Wij kunnen de behandeling helaas niet voor u uitvoeren als een van het volgende voor u van toepassing is.

  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Acute infectieziekten
  • Hart- en vaatziekten
  • Koorts
  • Het gebruik van bloedverdunnende producten zoals tretinoïne en isotretinoïne
  • Vitiligo, Psoriasis, Oncologie, Epilepsie, Diabetes
  • Keloïd litteken(s)
SECRET RFPrijs
RF gelaat — 1ste & 2de sessie€ 350/sessie
RF gelaat — 3de sessie€ 300/sessie
RF gelaat & hals — 1ste & 2de sessie€ 450/sessie
RF gelaat & hals — 3de sessie€ 400/sessie
RF gelaat, hals & decolleté — 1ste & 2 de sessie€ 550/sessie
RF gelaat, hals & decolleté — 3de sessie€ 500/sessie
Lichaam en haarop aanvraag
Wil je meer informatie over deze behandelingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via +31 64 12 10 360

video over SECRET RF MICRONEEDLIN

SCHRIJF JE IN VOOR EEN INTAKEGESPREK

Tijdens het eerste consult:
Leer de specialist persoonlijk kennen en stel deze al je vragen Het stellen van een diagnose van de conditie van het gezicht en de huid, inclusief het gebruik van hardware 3D-analyse Het bespreken van geschikte procedures en het opstellen van een behandelplan Kies producten en ontvang aanbevelingen voor verzorgingsproducten
Boek nu jouw behandeling
Of telefonisch
+31 64 12 10 360
0

Naar winkelmandje

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
 0.00
€0.00
Gratis Online Consult