T-SHAPE 2
3 TOT 4 TECHNOLOGIEËN IN 1

Vermindering van plaatselijke vetvolumes en versteviging van de huid

NIEUW APPARAAT

over t-shape 2

De nieuwe generatie behandelingen voor het opnieuw vormgeven van lichaamsvormen en het herstructureren van de gezichtshuid. Van kleine verbeteringen in problematische gebieden tot grotere transformaties van het hele lichaam, wij kunnen je helpen er op een comfortabele en niet-invasieve manier op uw best uit te zien.

De combinatie van multipolaire radiofrequentie en LLLT-laser creëert intense hitte op bindweefsel, inclusief fibreus weefsel. Dit helpt de collageenafzettingen en het cellulaire metabolisme te verhogen voor een aanzienlijke plaatselijke vermindering van het volume en de verslapping van de huid. De gelijktijdige zuigfunctie van het vacuüm verhoogt onmiddellijk de bloedcirculatie en lymfedrainage. Beiden zijn essentieel om de algemene gezondheid te verbeteren.

SAMENVATTING VAN T-SHAPE 2

Proceduretijd V.A. 30 MIN
Terug aan het werk Direct
Verdoving GEEN
Hersteltijd GEEN
Duur van resultaten PERMANENT
Resultaten 8 behandelingen aanbevolen

WAAROM WIJ VAN DEZE BEHANDELING HOUDEN

T Shape2 – Voor vetvermindering en huidverstrakking
TShape2 is momenteel het meest geavanceerde body contouring systeem ter wereld. Het is in staat lichaamscontourbehandelingen uit te voeren met behulp van een gelijktijdige combinatie van laser met laag vermogen, multipolaire radiofrequentie, endodermische massage met vacuümzuiging en microvibratie. Deze combinatie van technologieën richt zich op de huid en het vet en biedt vele voordelen, waaronder;

Vermindert cellulitis
Verstevigt de huid van gezicht of lichaam
Vermindering van vetcellen
Verbetert de elasticiteit van de weefsels
Bestrijdt overtollig vet
Herdefinieert het silhouet
Verstrakt dermale weefsels
Verstevigt en masseert de spieren
Stimuleert en produceert collageen
Verhoogt de bloedcirculatie
Verhoogt de lymfedrainage

HOE WERKT t shape?

De T-Shape 2 voert effectieve lichaamsvorming en huidverjonging uit door middel van de volgende technologieën en processen:

Combinatie van bipolaire radiofrequentie en LLLT

De combinatie van bipolaire radiofrequentie en LLLT creëert een intense thermische hitte in het bindweefsel, inclusief het vezelige septum. Dit bevordert een toename van de collageenafzetting en het celmetabolisme, wat leidt tot een aanzienlijke plaatselijke vermindering van het volume en de laksheid van de huid.

Vacuüm endodermische massage

De gelijktijdige functie van devacuümzuiging genereert een onmiddellijke toename van de bloedcirculatie en van lymphedrainage, beide essentieel voor de verbetering van de algemene gezondheid.

Microvibratie

De automatische rotatie en de kogeldruk van het nieuwe, ultramoderne mesosphere-handstuk veroorzaken een microtrilling micro-vibratie die de weefsels rechtstreeks bereikt, waardoor een volledige verwerking van de huid en de spieren mogelijk wordt.

ZICHTBARE RESULTATEN VANAF DE EERSTE SESSIES

T ShapePrijs
1 zone€ 99,00/sessie
2 zones€ 149,00/sessie
3 zones€ 199,00/sessie
4 zones€ 249,00/sessie
Kuur 8 keer (7 + 1 gratis)
Kuur 1 zone€ 693,00
Kuur 2 zones€ 1043,00
Kuur 3 zones€ 1393,00
Kuur 4 zones€ 1743,00
Wil je meer informatie over deze behandelingen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: bel of Whatsapp met ons via +31 64 12 10 360

video over t-shape 2

SCHRIJF JE IN VOOR EEN INTAKEGESPREK

Tijdens het eerste consult:
Leer de specialist persoonlijk kennen en stel deze al je vragen Het stellen van een diagnose van de conditie van het gezicht en de huid, inclusief het gebruik van hardware 3D-analyse Het bespreken van geschikte procedures en het opstellen van een behandelplan Kies producten en ontvang aanbevelingen voor verzorgingsproducten
Boek nu jouw behandeling
Of telefonisch
+31 64 12 10 360
0

Naar winkelmandje

Quantity: 0 Items: 0
The Cart is Empty
No Product in the Cart!
 0.00
€0.00
Gratis Online Consult